Friday, January 12, 2007

Fredag



Nå er det snart helg, bare en dag igjen. Vi har nå hatt seine dager og lange kvelder her i Seattle denne uka. Keiths foreldre har vært på hotell i Seattle, siden vi ikke har plass til dem. Vi har dermed vært sammen med dem etter jobb. Noe som betyr at vi har kommet oss til seng seint, og har dermed sovet litt lengre på morgenen. August var hos sine besteforeldre to dager også. De liker å ha ham. Han er nå grei å ha med å gjøre, så de fortalte at han begynte å bli en vane. Jeg tror de har lyst å ha han på overnatting snart. Ellers ble det mye spising ute denne uka. August er grei å ta med ut, så han var med. Han ble forkjølet, så nå er han litt snørrete igjen.
Her har vi forresten hatt snø, noe som betyr at skolene har vært stengt. Augusts barnehage var stengt i går også, men han var med besteforeldrene så da gikk det greit for oss. I dag starter de to timer seint, så vi har hatt en fin morgen sammen. Han spiser nå frokost.

Satt inn et bilde til fra julen i Møst. Syntes det var litt fint. Sissel og Camilla kom innom sammen med Tove og Anne Line. August satt på fanget til Sissel, og sovnet.

No comments: