Wednesday, January 17, 2007

Snøen er borte



I går smeltet all snøen som lavet ned her på mandags natten. Værmeldinga sa at det kom til å fryse til, men det gjorde det ikke. Det er deilig å ha bare veier igjen. Her er det jo ikke nok snø til at en setter på vinterdekk. Jeg har ikke vinterdekk en gang. Det ble til at jeg ikke kjørte så mye. Hovedveiene ble bare ganske fort så det gikk nå bra.
Hørte på nyhetene at bilverkstedene er fullbooket nå. Det er mange som har tatt seg en tur i grøfta eller sneiet borti en bil eller to. Vi har vært heldige. En av malerene som jobber på samme hus som oss fikk seg en rundtur på glattisen i bilen sin. Da han ringte sin kone for å bli hentet hadde hun allerede vært utsatt for en ulykke og var på sykehuset. Det gikk bra med henne, men han ble nå ikke hentet av henne.
Nå regner det igjen, og jeg håper at det ikke blir så kaldt at det begynner å snø igjen. Snø er best på landet rundt juletider eller oppe i fjellet.
August har nå fått bruk for sine flotte vinterjakker han fikk til jul, og strømpebuksene sine. De har holdt han varm. Han har også brukt sine fine strikkede jakker og gensrer.
Det er godt å ha kontakter i Norge som vet hvordan en skal kle seg i snøvær.

3 comments:

Anonymous said...

hei.her er det litt vinter,det har kommet litt snø.regner med at den ikke blir liggende lenge,det kommer vel regn.alt bra her,er ferdig med genseren fra bestemor og bestefar,skal få levert den til uka.klem fra tante

Monica said...

Gleder meg til å se genseren. August er heldig som får så mye fint fra deg.

Klem fra Monica

Anonymous said...

Hallo til dere tre.

Ja nå har Egon pasert to år . Dagen ble feiret med tørrfisk og annet hundegått. Også fikk han leke sammen med oss litt ekstra lenge samt sitte på fanget så han kan ikke klage .
Bernhard og Kjelfrid pusser opp stua og kjøkkenet . Det er så rart å se Bernhard med malekost, en annen maler som bror leide inn mens de var i Kina mente han var flink. Ja , ja så er han det da.Hm pussig. Ja August skal tro hva du ønsker deg på 2 årsdagen ? Vi må få høre . Hilsen Bestemor.