Saturday, December 29, 2007

Mine to julenisser





Jeg syntes disse bildene var så fine av mine to lille julenisser. Vi tok disse bildene da vi var hos Keiths bror, Tom. Guttene venter på å få åpne julepakkene. Ketih fant et par nisseluer, og begynte å kle opp de to.

Over til noe annet. Aspen var hos legen i går. Han ble da målt og veid. Gutten er 8.3 kg og 70 cm. Stor gutt. August var 65 cm og 7.5kg da han var 4 måneder, og 68 cm og 8 kg da han var 5 måneder. Det betyr vel at Aspen kan bli større enn August. Vi får se.

Thursday, December 27, 2007

God Romjul...



Jeg må fortelle dere om våre opplevelser da vi skulle ta bilde av barna og julenissen. August virket spent før vi kom opp til julenissen. Jeg fortalte at han skulle sitte på fanget og så tok de bilde. Etterpå skulle han få gotteri av nissen. August ville nå helst ha gotter med en gang, men sto nå villig i køa.
Aspen sovnet mens vi ventet, så da det var vår tur la jeg han forsiktig ned i Nissens armer uten at han våknet. August derrimot startet å hyle før rompa hans rørte nissens fang. I don't want it hylte han. Aspen våknet opp av alt dette bråket, og da begynre underleppa hans å skjelve også. Noen foreslo familiebilde, så før vi rakk å reagere satt Keith i arbeidstøy, ubarbert og støvete ved siden av nissen, med August på fanget og jeg ble dyttet bak nissen. August var fortsatt ikke fornøyd, men bildet ble tatt. Etterpå fortalte han meg at det var en scary santa. Bildet ble mye bedre enn jeg trodde det skulle bli. August kunne ikke komme seg fort nok ut av sledet vi satt i da bildet ble tatt. Vi har tatt bilder hvert år med julenissen , så det er nå litt tradisjon vet dere. Første året til August var han smilende. Andre året hylte han igjen. Vi får se hva som skjer neste år...

Wednesday, December 26, 2007

God Jul









August later som han ringer. Denne telefon kiosken står rett over gata der vi bor. Han har kledd seg fint siden vi var ute for å ta et lite familiebilde vi kunne sette inn her.

Jeg kan nå fortelle at vi er fortsatt ikke ferdig med å pakke opp alle gavene vi har fått. Vi pakket opp de fleste pakkene fra Norge på juleaften. Etterhvert gikk August lei, så vi lot han bare få leke med gavene han allerede hadde åpnet. På morgenen den 25 dro vi over til Keiths bror. Det ble det flere pakker å åpne mens vi ventet på middagen. Det ble mye, så mot slutten måtte vi nesten tvinge August til å åpne resten. Det ble mye leker i år. Vi fikk også noen bøker, både fra Norge og USA. Det blir bra for meg for jeg begynner å bli lei av de han har. Han skal nå helst lese de samme bøkene hele tiden, så jeg håper nå at han får noen nye favoritter. Han fikk nå heldigvis noen myke pakker også. Bortskjemt blir de nå. Keiths bror hadde nå gått helt amok i lekebutikken. Det var flere store og små biler. En av dem lager noe forferdelig bråk. Den blir fin å ha. Jeg skulle ha lagt igjen den leker hos dem slik at han har den der når han drar på besøk. Vel vel, nå håper vel både jeg og Keith at batteriene flater ut eller at August blir lei av den.

Toms bror hadde et vennepar som kom over etter at pakkeåpninga var over for middag. De har en gutt på Augusts alder, og de lekte flott sammen. Disse guttene har vært sammen tidligere også, men det var først nå det så ut til at de lekte sammen. De var veldig flinke med å dele leker og løp rundt mye. En gang når jeg tittet over for å se hva de holdt på med gikk de å leide på hverandre og tittet på forskjellige ting. De holdt hverandre med selskap hele kvelden. Det kom også en familie med en baby som var født den 13 August. Aspen og denne babyen stirret på hverandre en stund. Det blir vel til at de kommer til å leke sammen i fremtiden tenker jeg.

Vi reiste tilbake til Seattle tidlig den 26 (i dag). Keith måtte jobbe. Vi kunne tenkt oss å være der litt lengre, men pliktene kaldte. To av de ansatte bestemte seg for å ta fri uten å fortelle det før i dag. Det betyr mere å gjøre for Keith, så juleferien ble kort. I kveld skal vi ha naboen over. Jeg tror det blir Pizza og en film. Hun trenger litt avkobling etter en hard julefeiring med sin familie.

Julen her borte forsvinner så fort. Det er litt trist. Hjemme i Møst går en på julebesøk og det er mye kos i dagene etter jul. Jeg håper vi kan feire der neste år. Uansett jeg hadde det koselig. Ribba mi fikk sprø svor (men litt svart). God var den. Jeg koste meg med bakinga sammen med August. Det var gøy å pynte tre, og pakke inn gaver. Gøy er det nå å se når August pakket opp pakker. Han var ivrig en stund. Jeg hadde ne koselig jul, og håper dere hadde det bra også.

Stor juleklem fra oss fire.

Sunday, December 23, 2007

Tante Solveigs strikkede plagg12






I dag (lille juleaften for meg) prøvde jeg på bunaden til August. Jeg har vist dere bilder av den før, men dette er første gang med jakken. I sommer var det alt for varmt. Den passet fint, så juleklærne er i boks. Jeg var nå temmelig sikker på at de passet, men jeg hadde litt tid i dag til å prøve den på og ta noen fine bilder.
Vi har nå vasket og jeg har planer bare å støvsuge litt, så er det jul her også. Jeg hadde håpet på litt flere juleselskaper slik at vi får brukt bunaden litt mer. Vi kan nå pynte oss når vi drar til Keiths bror også. Det er dit vi skal den 25. Der blir det pakkeåpning og middag. Keiths mor skal lage maten.

Saturday, December 22, 2007

Julen nærmer seg



Jeg har pyntet vårt juletre og som dere ser lagt pakkene under. Det ble ikke så mye tre igjen, siden det ikke er så stort. Vi bor litt trangt, men håper at vi har flyttet til noe større neste år. August liker det og det er nå det som er viktigest. Han kommer å spørr meg hvor julen er om lysene ikke er ppå, så jeg må passe på å slå dem på før han våkner om morgenen.



Måtte vise dere noen av pepperkakene vi har pyntet også.

For dere som ikke fikk min lille email hilsen (jeg fikk mange i retur) kan se hva jeg har stelt i stand på denne adressen.

http://www.elfyourself.com/?id=1698221353

Den varer bare ut denne måneden tror jeg. Jeg lover at den vil gi dere et smil. August og Aspen er fine i den også.

Thursday, December 20, 2007

Tante Solveigs strikkede plagg11





Se hva vi fikk i posten i dag. En kjempeflott jakke vi skal bruke masse. Jakka er ennda finere i virkeligheten. Tusen takk Tante.

Tuesday, December 04, 2007

Aspen





Aspen sover på fanget mitt nå. Deilig, men jeg har problemer med å bare skrive med en hånd. Derfor blir det bare noen bilder her i dag.

Sunday, December 02, 2007

2 desember



I dag var Auust flink og gikk på do. Vi har nemlig begynt å trene han. Jeg har skaffet han Thomas underbukser. De er han meget glade i. Først likte han ikke tanken på å ikke ha bleie, men når han fikk på Lokomotivet Thomas truser var han fornøyd. Kommentaren jeg fikk var: Mommy my penis is playing with Thomas.

Saturday, December 01, 2007

1 desember





Her er noen bilder av gutta. Kan ikke tro at det er 1 desember allerede. I dag blir det travel dag, for jeg må ordne julekalenderene til August og Keith. Jeg tenkte å dra til en av de Norske butikkene for å kjøpe sjokolade til dem der. Tenker det blir smørbukk og dajm, og melkesjokolade til meg. Keith liker nå bamsemoms og stratos også. August liker alt som er godt. Kanskje jeg må lage en adventskalender til meg selv også....