Monday, March 23, 2009

Ulykke



Det er ikke bare pappa som har skadet foten sin i det siste. Han er forresten ute å går uten krykker nå. Han skadet jo foten før jul. For noen uker siden var Susi, August og Aspens tante ute å sto slalom. Det endte med en tur på sykehuset, hvor hun har ligget en tid nå. Hun blir sendt hjem denne uken. Dere fikk et bilde at leggen hennes og alt metallet hun har inni den nå. Pappa hadde to skruet, mens Susi har litt flere.

Susi er forresten gift med Keiths yngste bror, og de har Ashley sammen. Jeg har vist bilder både av Ashley som ble født i november og fra bryllupet deres i Florida.

De var forresten å sto på ski i Aspen, Colerado. Hennes søster jobber og bor der på vinterene. Hun er reisende sykepleier, og drar ofte til vintersteder når det er sesong for det. Hun fikk da Chris, Susi og Ashley på besøk, og de hadde noen fine dager til ulykken skjedde. Susi er for tiden hjemme med Ashley, og jeg regner med at det ikke blir noen trilleturer der på en stund. Susi har nå tatt det hele med godt mot, og er nok glad for at hun kan reise hjem igjen.

Skal nå vekke gutta å gi e frokost. De liker begge å sove på morgenen nå. Klokka er etter 9. August skal i barnehagen, så jeg må få opp farta.

No comments: