Wednesday, March 23, 2011

Liten oppdatering fra oss

 Her er en liten oppdatering med hva vi driver med her borte. Først en liten vaskebjørn historie. For to kvelder siden etter at jeg hadde lagt gutta gikk jeg ut av kjøkkendøra. Der rett ved siden av meg med hodet i mat avfallet var en stor vaskebjørn. Han var under en meter fra meg. Jeg skvatt slik at jeg hylte. Han tittet forskrekket ut av søppelbøtta opp på meg. Jeg hoppet inn i kjøkkenet og smelte døra igjen, mens han ruslet opp trappa til vår hage (et av bildene under viser bakhagen vår). Gutta, som ikke hadde sovnet ennda spratt opp og bort til vinduet. Der sto de med lommelyktene sine å lyste på vaskebjørnen. Keith kjeftet på meg og fortalte meg at jeg skremmer hele nabolaget med hylingen min.  Jeg gikk opp for å legge gutta igjen. August fortalte meg at han trodde at det var en cougar, mens Aspen sa at han trodde det var en tiger da de hørte meg.

Dagen etter sa Aspen at han skulle ha på seg nattskjorta si slik at han kunne skremme vaskebjørnen. Han hadde på seg skjorta over med ulven på magen. Gutta er klar for å passe på mammaen sin. Denne dagen så jeg vaskebjørnen igjen. Jeg hadde vært på butikken og kom hjem og der var han rett ved bilen min. Jeg tror han kjente meg igjen...


 Ellers har vi bygget et dukketheater for barnehagen til Aspen. Jeg har malt det. Gutta leker med det nå siden vi ikke har levert det ennda. Vi venter nemlig på scene teppet, som skal bli ferdig mot slutten av uka. Jeg skal sette inn noen fine bilder da. Dette ble bare en liten smakebit.

 Vi kjørte forbi denne trendy butikken her om dagen. Da hørte jeg fra baksetet (Aspen) at jeg må dra dit for han vil at jeg skal være pretty.

Her er Aspen en dag da jeg leverte han i barnehagen. Han liker å tegne og bygge ting. Vi skal ha foreldremøte denne uken, så det blir morrsomt.

Jeg har fått meg deltids jobb som Language specialist for Norwegian. Dette er min tittel. Jeg jobber for et firma som heter VoiceBox technologies og driver å oversetter et GPS system til norsk. Alt er litt hemmelig og jeg får ikke lov til å snakke om det. Produktet har kodeord på jobben også i tilfelle utenforstående får tak i dokumenter. De jeg jobber med er veldig koselige, og det er litt deilig å komme seg ut. Jobben kommer bare til å vare til jeg er ferdig med å oversette den Norske delen. Norsk er ikke så veldig populært vet dere.

Her er bakhagen hvor vaskebjørnen sakte klatret opp trappa og sto å ventet for å se om han kunne komme ned igjen.


I lekse hadde August å lage seg lesekrok. Her er kroken vi ordnet. Skiltet over laget han selv på skolen. Han var veldig stolt. Aspen liker kroken også, så det var litt krangling til å begynne med, men nå har det roet seg.

Slik går nå dagene. Keith er nå endelig ferdig med sitt kvartal, og har en uke ferie før det hele starter over igjen. Ikke så mye fred å få, men han rekker nå å få slappe litt av tror jeg. Våren har nå slått litt ror også, så i de siste dagene har det vært varmt og fint. Blå himmel og sol i dag. Krokus og påskeliljer blomstrer, så da blir det slutt på vinteren i år også.

No comments: