Friday, March 25, 2011

Sol


Vi har hatt noen dager med masse sol nå. Aspens barnehage tante fortlte at ungene har vært på natur turer hver dag i solen. Ungene klager over den skarpe solen. De går med nesten lukkede øyne. Hun fortalte meg at de er som små vampyrer alle mann og tåler ikke sol etter en lang og regntung vinter. Det er jo et skydekke over Seattle her på vinteren som det nesten aldri går hull på.


Når det er så skarpt ute er det fint med solbriller. Aspen synes det er greit å ha mine på når det skinner for mye som dere ser. Han springer rundt med dem, men de er nå litt store kanskje.

I helgen skal vi til Bellingham for å feire Keiths halvbrors 50 års dag. Søstrene tok litt feil i fjor og laget 50 års bursdag da også. Han ble litt fornærmet over alt styret på 49 års dagen sin, og vi håper alle han har kommet over det nå slik at vi kan feire 50 års dag igjen. Affen gleder seg til cupcake.

1 comment:

Anonymous said...

hei.ser at våren er hos dere,det trodde jeg at den var kommet hit nå men nå er det blitt vinter igjen.glemmer det for hvert år at snøen kan komme tilbake. men vi er går da mot rett årstid. fine bilder av guttene,koslig at de er så glad i bøker og det ser ut som august hadde laget seg en fin lesekrok.alt ok her. hils alle fra oss.klem fra tante