Friday, April 01, 2011

Ukas oppdatering


 Her har vi hatt en blanding av fint vårvær og plask regn denne uken. På bildene over ser dere et par bilder fra et shopping område, som heter University village. Der kan en låne store paraplyer og gå rundt fra butikk til butikk. Dette område har for det meste gågater mellom butikkene. August liker paraplyene der, så han sprang rundt med en som dere ser.

 Her er gutta på vei til Augusts skole. Aspen var med på turen også.
 Gutta ville gå på mottsatt side av veien.
Her er vi fremme.

 Vi kom frem tidlig denen dagen, så vi gikk til skolegården for å leke litt. August ville vise Aspen hvordan en spiller tedder ball. Tedder ball er en lek, der en ball er budet fast i et tau, som igjen er festet til en stolpe. Det kan være fra to til fire spillere (to lag tror jeg). De får hver sin plass i sirkelen rundt stolpen. En skal slå ballen mot spillerene på mottsatt side og de slår ballen andre veien. Når snoren er så kort at den ikke kan snurres mer har en fått en vinner. Ikke så bra forklart kanskje. Uansett gutt aliker det.


 Forrige helg var vi oppe i Bellingham. Keiths halvbror fylte 50 år. Det ble kake og gutta fikk spille pinball. Vi var i svømmebassengen på hotellet hvor Keiths foreldre lå over også. De bildene får dere se siden.

Her er Augst etter et bibliotek besøk vi hadde denne uken.

Jeg har også malt ferdig dukke teateret vi har laget for Aspens barnehage. På innsiden har jeg skrevet inn navnene på alle som har vært med på å lage vårt flotte teater. På mandag skal vi ta noen bedre bilder, så jeg regner med at jeg setter inn dem også. Bildet nummer to viser et under arbeid bilde, og så har vi det ferdig levert til barnehagen. De er overlykkelige over å ha fått det og de er kjempefornøyde. Jeg står for malingen. Keith design. Vi er veldig stolte selv og det ser mye bedre ut enn bidene jeg har her. Derfor gleder jeg meg til å få noen bedre bilder for å vise frem.

Da vi leverte dukke teateret var formiddagsluren akkurat ferdig hos de små. Ikke alle var helt våkne ennda. Vår pode var en av de som sov. Vi fikk høre at han sover tungt. Det morrsomme var at han hadde krabbet under lakenet på sengen sin, så her ser dere vår sovene sønn.

Han fikk sikkert høre fra de andre barna at både pappaen og mammaen sin hadde vært der mens han sov.


Her er et bilde av gutta på tur rundt Greenlake. Dette er en innsjø hvor de har gangvei og park rundt hele vannet. Turen er vel rundt 3 kilometer.



Til slutt noen flotte bilder av de to som aldri står stille.

I helgen har vi ikke så mange store planer. Om det ikke regner blir det T ball trening på August på søndagen. Vi har også begynt å gå i kirka. Skal skrive mer om det siden, men de har et veldig flott program for gutta, så de får relgionsundervisning der. Her har de ikke slikt på skolen. Vi fant ut at vi måtte gjøre noe med det etter at August mente Jesus var en superhelt som skulle "kill the bad guys", eller i det minste "put them in jail". Det blir mer om den historien senere for nå må vi dra for å hente Aspen. God helg.

2 comments:

Anonymous said...

hei.fine bilder av guttene.ser at de bruker fleesgenserene.morsom komentarer av august ha ha.måtte le litt av dem. har sendt en liten pakke til dem,det er sendt som brev i guttenes navn ,håper den kommer fortere enn julepakkene.det er bare småtteri bare at de får post i deres navn. ellers så går det ganske bra,litt opp og ned men det er nok slik.skal ringe den en dag.ha en fin dag og hils kith og guttene fra oss.

Monica said...

Gutta liker at det er ting i postkassa, så det blir populært.

De liker fleece gensrene godt, så jeg må stadig vaske dem. Fikk senest i går kommentarer fra en barnehage onkel. Han skulle ønske alle barneklærne han så fantes i hans størrelser også. Han syntes gensrene til gutta så gode ut.

Skal hilse tilbake fra alle.