Saturday, July 07, 2012

BBQ/Grillkveld

 Vi hadde en grillkveld i vår for våre ansatte. Siden vi ikke har skikkelig grill fikk vi låne hage og grill av en av snekkerene våre, Rick. Han bor ikke så langt unna oss. Hunden over er bikkja hans, som er 14 år, og heter Captain. Han er en rolig liten krabat og gutta liker han godt. Rick er forresten han som har drevet å klippet håpret til podene.
 Her er fra venstre Quincy (sønnen til My Van), Paul, Grant, Rick og Lisa. Lisa er en venninne som stakk innom. Hun skal starte med svømmetrening av gutta igjen denne sommeren. Hun er for tiden på ferie. Regner med at vi starter neste uke.
 Her er My Van, Yuki (staver sikkert det feil, hun er gift med My). Estella, Erik og ei venninne av dem.
 Estella og Erik har nettopp fått en sønn- Dette paret er utrolig med August og Aspen. De har passet dem innemellom også. For tiden har de sikkert nok med sin lille.
 Keith forsyner seg av maten også. Vi serverte pølser og hamburgere. Enkelt og greit. De var flere som ikke møtte opp, så vi hadde masse rester. Det ble noen Bøffalo burgere på oss uken etter siden fryseren vår ikke rommer så mye. Noen stakk innom litt senere på kvelden også.
Gutta endte etterhvert opp på sofaen. August så film. Rick hadde leid to barnefilmer til dem. Han er så snill. Synd at de planlegger å flytte til Japan i januar. Konen hans er derrifra og Rick har alltid hatt lyst til å bo der, så nå har de endelig begynt å planlegge flytting. Aspen og Captain sovnet etter en travel dag.

2 comments:

Anonymous said...

hei.takk for titten av mange fine bilder. guttene er blitt store nå. nå er jeg alene. marius har startet på sin reise, lii rart at han skal så langt herfra men jeg er glad at han tar utfordringer. han klarer det nok fint,en skloekompis drar sammen med han.tror nok de får det fint og får mange opplevelser. aina med fam kommer i morgen så da blir det liv og røre her igjen.hun blir vel i ca 14 dager hjem ,steinar og sønnen drar etter en uke for han skal på jobb.jeg blir å dra til oslo med aina. ellers ikke mye nytt. hils. klem fra tante

Monica said...

Jeg er sikker på at MArius får det bra også. Det blir koselig om han kommer seg hjem til jul. Kos deg masse med Aina og Eline. Mange klemmer til dere alle.