Wednesday, January 30, 2013

Multi-Cultural week

Vi er inne i guttas skole Multi-Cultural uke. Det er mange nasjonaliteter på skolen og de som melder seg på får et bord som viviser ting fra vår kultur. Her er vår Norge plakat.

Saturday, January 26, 2013

Fremgang og strikkede plagg

 Alba klarer nesten å holde flaska si selv. Hun ligger nede når hun gjør det så hun passer vel egentlig bare på at flaska ikke ruller ned. Vi bruker nemlig glass flasker til vår lille frøken. Her borte har det vært så mye bråk om plastikk flasker som gir fra seg farlige gasser. Etter å ha hørt dette og sett flere dokumentar filmer om hvordan mat blir laget, bensin og natur gass blir produsert stoler jeg ikke på noen lengre. Derfor har jeg gått til innkjøp av fine glassflasker med et silikon trekk. Vi har allerede rukket å knuse to, men jeg bestilte bare nye på hjemmesiden til de som lager flaskene med silikon trekk (lifefactory). Det kostet ikke så mange kroner heller, men det skal nå bare mangle siden flaskene med trekk ikke er så veldig billig. Jenta drikker nå melk kombinert med pupp for tiden. Hun koser seg med begge delene, så både mor og datter er fornøyd.

Alba har forresten på seg en strikket jakke som August fikk av tante Solveig. Lua fikk vi også av henne og hører til en lilla strikket drakt. Jeg regner med at vi skal bruke den drakten igjen snart, så da skal jeg passe på å ta bilde.
 Her er vår kjære Aspen. Han ligger å slapper litt av.
 Alba i et annet anntrekk fra tante Solveig. Denne drakten ble strikket til Aspen. Han voks så fort så vi fikk ikke brukt den så mye, så Alba bruker denne ofte.


Alba har forresten blitt flink til å holde hode oppe, så nå vil hun selvfølgelig prøve å sitte mer.

Sunday, January 20, 2013

Kjolen fra tante May Britt

Denne fine kjolen har Alba fått fra Tante May Britt. Hun har strikket den til min lille engel. Vi brukte den da vi besøkte julenissen i desember, og i går fikk vi brukt den igjen. Vi var nemlig i et bryllup. Aron, var en av snekkerene våre. Han startet for seg selv som møbelsnekker. Har gjør for det meste kjøkkeninnredninger og slike ting. Vi hjelper han innemellom med innstaleringer og han får også oppdrag fra oss innemellom. Alba var nå den av oss som var finest på bryllupet. Hun sov nå under middagen og gråt i kirka. Hun gråt nå ikke fordi hun var rørt, men skvatt til da folk klappet.
Her borte varer jo ikke bryllupene særlig lenge, og dette bryllupet var ekstra kort. Vi var på vei hjem igjen klokka 19, og sermonien startet klokka 15 i kirka. Det var sermioni i kirken, så dro vi til et lokale der velkomst drinken var kaffe og kakao. Det var kaldt ute så det var godt med noe varmt. De hadde leid inn en kaffestand. Etter at brudeparet entret lokalet ble det en liten bryllupsdans før middagen. Etter middagen gikk paret rundt fra bord til bord før det ble litt skåling og så kake.Bryllupsreisen skal paret ta til Island.

Jeg syntes nå kjolen var så fin at vi brukte den da vi dro til kirken i dag også. Alba liker kjolen så godt at det var veldig vanskelig å ta bilde av henne i den. Hun drev å dro den opp og studerte mønsteret veldig. Jeg får prøve å ta flere bilder av henne i den, siden batteriet på kameraet døde da jeg fotograferte i dag.


Gullungene



 Her er mine tre gullunger tidlig en søndagsmorgen.

Wednesday, January 16, 2013

Kyss fra Alba


Tante Solveig strikket til Alba

Her er flere bilder av min lille modell. Denne strikkede Tunikaen har vi fått av Tante Solveig. Vi brukte den litt som kjole føt Alba vokste seg inn i den. Vi tok disse bildene i dag. Hun har vokst i det siste.



Arvet Strikkede plagg

 Her er Alba i en fin drakt som vi har arvet fra Elea og Frida. Det er nok Tante Solveig som har strikket denne. Kjempefin.


Tuesday, January 08, 2013

Alba video

Det er ikke så veldig god kvalitet, men her en liten film snutt med Alba. Jeg fikk henne til å smile litt for dere.

Monday, January 07, 2013

Mote blogger Alba


 Vi fikk jo noen nye klær til jul, og Alba må vise dem frem. Tøff kjole med genser ogfin sløyfe fikk vi av Sissel og familien. Veldig fin. Jeg må innrømme at når hun gulpet på kjolen vasket jeg den fort opp slik at vi kunne bruke den fort igjen. Vi synes jo hårbåndet var skikkelig fint, så kanskje jeg må se om jeg finner et til så vi kan ha et annet anntrekk med bånd også.
 Anntrekk nummer to fikk vi av Tante, Onkel, Elea og Frida. Veldig fin. Bodyen under har en aplikasjon på armen som ikke synes så bra på mine dårlige mobil telefon bilder. Drakten er litt foret så den er varm og fin til vår lille tulle. Også denne drakten har jeg vasket litt gulp av i vasken slik at vi kunne bruke den litt lengre. Flere bilder fra vårt mote show kommer senere.



Gratulerer med dagen Elea


Friday, January 04, 2013