Monday, March 29, 2010

Oppdatering


Det er en stund siden jeg har oppdatert her nå. Det har vært en travel uke. Keith har hatt fri fra skolen. Spring break. Det betyr at han fikk fokusert på Abacus. Det har vært mye papirarbeid, og han har fått gjort mye. Ikke alt som han hadde ønsket, men om han får en litt myk start på skolen her nå så blir vi kanskje oppdatert her borte. Hvem vet. I løpet av uka ble han litt syk også. Aspen var også nede for telling et par dager. Her ser dere han som syk. Han sto opp og ville bare ligge, så jeg rigget han til sammen med oss. Han lå å leste en stund før han ville ha litt mat. Etter maten ble det nå litt mer liv i han, men han var litt slapp resten av dagen. Begge guttene er i god form igjen nå.

I dag var det nå skolestart igjen på universitetet. Keith fortalte at de begynner hardt, og at han må ha bygget modell til sin nye oppgave allerede til onsdagen. Vi får se hvordan det går. Han viste meg planen for kvartaltet, og det ser ut som han får nok å gjøre fremover. Vet ikke helt hvordan han skal få ordnet turen til Norge, men vi finner nå på noe. Han har nemlig en stor presentasjon dagen før. Den tid, den sorg.

August har begynt å spørre litt mer hva enkelte norske ord betyr. Det er litt morrsomt. Håper at Norgesturen blir en liten vitamin innsprøytning med hensyn til å snakke Norsk. Jeg håper nå ikke alle der hjemme kommer til å snakke engelsk til han og Aspen når de kommer.

Ellers har vi ordnet med påske egg til gutta. De synes det er stas. Til helga blir det Egg hunting her borte. Skal ta masse bilder. Vi skal til en park der de gjemmer egg så skal ungene finne dem. Det er små plastikk egg med gotteri inni som blir gjemt i gresset, og dette er meget populært blandt ungene. Vi har nå vært med på dette tidligere.

Dette får være oppdateringen for nå. Håper ting roer seg litt slik at jeg kan skrive her litt mer fremover.

2 comments:

Anonymous said...

hei.koslig å høre nytt.tante skal nok snakke norsk med guttene,smølaengelsken duger nok ikke til dem ha ha

Anonymous said...

Det blir bra. Gleder oss alle mann.